RejaHardiyansyah123
Active Level 6

image

Urang teh orang sunda Tapi resep kana lagu minang,Padahal ma hente nyaho **bleep** artina naon
5 Komentar
bayunandaka2
Expert Level 4
pergi merantau jauh
Balas
Memuat...
alup
Active Level 1
lieur sugan mang haha
Balas
Memuat...
Pamungkas
Active Level 8
padahal lagu Sunda ge seeur nu rasoeun Mang, hehe tapi teu sawios, Dumeh Bangsa Urang mah Kaya Ku Budaya, Janten **bleep** salah sawios Kalebihan Akang Micinta oge Kana Seni budaya Dulur urang nu di sebrang :)
Balas
Memuat...
indrajuli
Active Level 6
ken mang, da etamah kumaha karesep mang.. 😁😁
Balas
Memuat...
Rudiansyah
Active Level 6
aku tidak mengerti apa yang d bahas 😅😅
Balas
Memuat...