Original topic:

[Video] Galaxy A73 5G]108MP OIS Camera Perfect for Vloggers

(Topic created on: 06-01-2022 06:37 PM)
DonAiman
Options
Galaxy A
Jom timba ilmu, gain knowledge tentang AWESOME Samsung Galaxy A73 5G ni

Enjoy and thanks for watching
PS: Thanks to Izzwan (Sales Advisor, Samsung Experience Store 1 Utama New Wing G level) diatas kerjasama anda dalam menjayakan video ini.
11 Comments
mdjahangir
Beginner Level 2
Options
Galaxy A
GalaxyA03
mdjahangir
Beginner Level 2
Options
Galaxy A
Md Jahangir
masazizul
Active Level 6
Options
Galaxy A
Mmg interested pd A73 ni, currently pkai A52. Nice.
DonAiman
Options
Galaxy A
Yang dah pernah guna A series saja yang faham sangat best phone ni macamana. Right?.. 😍😍
masazizul
Active Level 6
Options
Galaxy A
Stkt ni rs puas hati je dgn y semasa, msih beri gambo y dikehendaki. Dgn hrga kategori mmpu milik. Kl upgrade pun mgkin sbb gatal tgn je.
DonAiman
Options
Galaxy A
Betul tu.. share lah satu image kat sini hasil dr camera galaxy A52 🤩🤩🤩
Miss_Diyana
Active Level 1
Options
Galaxy A
Terus buat tutorial 🤩🤩 terbaik
RjKing
Expert Level 5
Options
Galaxy A
I am holding one as well ....Superb
DonAiman
Options
Galaxy A
Which colour? White?