cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Cameron Highlands ♥️

(Topic created on: 07-27-2021 11:15 AM)
princessrose
Active Level 4
Options
Galaxy Gallery

image




8 Comments
RjKing
Expert Level 3
Options
Galaxy Gallery
Dah lama tak travel sana...
BiboBibo25
Active Level 1
Options
Galaxy Gallery
I wish to go
princessrose
Active Level 4
Options
Galaxy Gallery
Don't worry. Sure after covid19 you can go
0 Likes
MissBrownHair
Active Level 1
Options
Galaxy Gallery
Last travel mac 2021, sempat g coral hill tracking, masyaAllah, seronok, bw anak2 kecil duk atas rabung....
princessrose
Active Level 4
Options
Galaxy Gallery
🥺 I pun rindu Cameron. I pun last travel after Chinese New year 2021..pasal covid tak boleh pergi mana mana. 🥺
0 Likes
MissBrownHair
Active Level 1
Options
Galaxy Gallery
Since covid, travel dlm negeri pahang sahaja, aman rasa... sbb x byk kenderaan.. klu x, tak merasa nak panjat highland tu. Tp byk pembangunan dah 😢, tak sesejuk mana.. saya suka lepak di brinchang.
princessrose
Active Level 4
Options
Galaxy Gallery
Covid time memang tak ada kerata, tak ada jem lagi👍
MissBrownHair
Active Level 1
Options
Galaxy Gallery
Makan di golf resort, mee goreng mamak, sedap dgn suasa yg nyaman, harga jgn risau, x mahal pun. Portion byk. Sarapan di azlina, on the way nak ke palas .. kedai betul di corner jalan turun bukit. Sgt sedap... nasi briyani buluh pun sedap ... portion sikit.. tp sedap