AhmdNqdn
Active Level 6
Options
Galaxy M

Harap dapat memeriahkan group FB untuk M series: https://www.facebook.com/groups/mseriesmalaysia

atau boleh search Samsung Galaxy M Series Malaysia.

4 Comments
Fayyadh
Active Level 3
Options
Galaxy M
M series ni kurang mendapat sambutan, padahal bila saya tengok, M series ni boleh tergolong dalam siri yang tidak kedekut akan fitur eksklusif dan harganya yang lebih mampu milik berbanding saudaranya, A series. Bateri 6000mAH, Super AMOLED screen, tak pastilah kalau lain tempat macam mana, tapi kalau kat tempat saya, M series ni memang susah nak cari, pasaran dia tak seluas A series. Mungkin tu jugak salah satu sebab M series kurang mendapat sambutan... nasib serupa juga dialami oleh F series..
nazzzz
Options
Galaxy M
betul. sebab M series hanya exclusive untuk online market sahaja. Kalau mahu dikatakan kurang mendapat perhatian daripada consumer, tidak juga, kerana berdasarkan bilangan sales d online samsung authorised sellers in some online shopping platforms, not bad.

M series lebih focus kepada battery capacity (M stands for Monster battery XD) dan specs yang disediakan juga boleh tahan hebat. F series adalah M series version for India market.
Fayyadh
Active Level 3
Options
Galaxy M
Oh, saya baru tahu yang F series hanya tersedia di India! Ribuan terima kasih atas ilmunya! Banyak hal yang saya pelajari dari komen tuan😊
WinnieC
Expert Level 1
Options
Galaxy M

Great idea. Actually some M series smart phone is not bad compared to some A series. 

Rarely people are talking about M52, M33 and M53. The M series some are really good with Snapdragon processor (I believe Dimensity 9000 processor is not bad either). 

Actually M series is not cheap either. Lol