cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

watermark for samsung....

(Topic created on: 09-11-2021 05:35 PM)
MrJoehaizan
Beginner Level 2
Options
Galaxy Note
Why doesn't the party provide a watermark on the camera, if there is even one we need to edit to get the samsung watermark, even more so for the note 20, it's a bit embarrassing for a friend who uses huawei
3 Comments
RjKing
Expert Level 5
Options
Galaxy Note
Although not given a watermark to edit, we can still edit using stickers and text from the samsung photo editor.
😎😎😎
RBJ73
Active Level 6
Options
Galaxy Note
Hahaha
RBJ73
Active Level 6
Options
Galaxy Note
Owner boleh scroll kalau rajinlah . Isu watermark ni kalau tak silap dah ada yang ketengahkan. So you pakai jenis tu kan . Cari je saya rasa owner tu belum delete . Kalau dah takde tu mungkin dia dah remove posting dia sebab masalah dia mungkin dah selesai Saya Aseries ada Note pun Note 10 biasa je tapi dah up to date software terbaru . As long as ok takde apa2 masalah sebab yang pakai pun suami saya . Baru2 ni je saya beli baru Galaxy Tab pulak.
0 Likes