Original topic:

China Oled

(Topic created on: 06-01-2024 03:40 PM)
143 Views
harleymerlin
Active Level 3
Options
Galaxy S
Samsung S22U naik green line, kalau tukar china oled kacau performance teruk tak?
13 Comments
Joe_Akstar
Active Level 3
Galaxy S
Depends dgn compatibility,dah try tanya SC Samsung kos repair skrin S22U?
0 Likes
harleymerlin
Active Level 3
Galaxy S
RM1170
0 Likes
Joe_Akstar
Active Level 3
Galaxy S
Ok bro,try tanya servis repair luar.😅 Normally dorang lbih arif n tau hardware mana yg compatible dgn hp Samsung ni.
0 Likes
harleymerlin
Active Level 3
Galaxy S
Luar kalau yang ori rm1400-rm1800. Oled chine tu rm790, tp dia cakap kalau guna tu nanti phone jadi macam phone clone 🥲
0 Likes
Joe_Akstar
Active Level 3
Galaxy S
Sy tak pasti maksud technician yg mention akan jdi mcm phone clone tu, ada kemgknan cuma skrin kurang support dari segi content HDR n maximum brightness nya. Lau repair di luar dah kos lebih mahal, jangan ambil risiko bro.
0 Likes
harleymerlin
Active Level 3
Galaxy S
Tu lah, ingat nak jimat repair luar tp mahal lagi dari sc
0 Likes
Joe_Akstar
Active Level 3
Galaxy S
Biasa nya kos repair luar tak mahal, yg ni menakutkan... 😅
0 Likes
harleymerlin
Active Level 3
Galaxy S
Sarawak keras bossku 🥲
0 Likes
Joe_Akstar
Active Level 3
Galaxy S
Huhu, sabar... Makanan d Sarawak murah dri kami d Sabah, tp kos repair kami x pula semahal gini. 😅
0 Likes