Original topic:

One UI 6 update

(Topic created on: 11-08-2023 07:17 PM)
357 Views
Muhammad_Rashidi
Active Level 6
Options
Galaxy S
Bile nye nak update S22 Ultra ni.. lamanya nk kne tunggu..🥲
11 Comments
Jazly
Active Level 5
Galaxy S
samsung dh slow down update one ui 6.
diorg push laju utk s23 keluar dulu.
sedang menunggu jgk
Galaxy S
x sbr dh ni..hritu janji oktober...adoi..lame tgu.
0 Likes
Jazly
Active Level 5
Galaxy S
diorg janji october - december.
october dah sah mmg s23 je
Leong881211
Active Level 6
Galaxy S
Rasanya lambat lagi
Cyrussolo
Beginner Level 3
Galaxy S
Update punya update,, Screen berkelip, last skali makan modal
Galaxy S
yg ni xpernah lg kene stakat ni.. hope jauh kn lah. yg kne tu xtaw la ape punca.
Cyrussolo
Beginner Level 3
Galaxy S
Sy bru jew kena,, Screen berkelip sblh camera selfie, lepas update ,, menyesal update,, dh report ape semua,, tnye kedai, kena stndby 1k lbh,, anda msh bertuah,,
Galaxy S
fon ape tu?
0 Likes
Zul98
Active Level 3
Galaxy S
S23 dah dapat tapi rasanya elok tunggu sampai update version 6.1. stutter banyak pastu expanded noti panel tak boleh nak customised kedudukan yang kita nak 😭