Original topic:

S22+ green line

(Topic created on: 05-22-2024 12:55 PM)
191 Views
yh98
Active Level 3
Options
Galaxy S
Great. One line on Sunday, now Wednesday came out the second line.

Samsung is not gonna response anything on this and we have to bear then all by ourselves? Hmm
13 Comments
amiratul
Active Level 7
Galaxy S
Dah pergi service centre ke? Kan banyak isu screen utk s22 series dapat free screen replacement. Cuma bayar labour RM80. Try la mana tahu rezeki dapat tukar.FB_IMG_1716363011426_1000073377_1716363011.jpg
0 Likes
yh98
Active Level 3
Galaxy S
Dah pergi tadi, dia kata promo ni dah habis. Tarikh akhir tu march 31st
0 Likes
amiratul
Active Level 7
Galaxy S
Sayangnya. Sepatutnya takda tempoh sebab makin ramai kena. Bukan phone jatuh ke apa 😣 sakitnya hati
yh98
Active Level 3
Galaxy S
Betul, sakit hati betul 😔 dah lah mahal masa beli, sekarang pulak problem lepas dua tahun. Dah sekarang tak tau nak beli phone brand apa. Ingatkan samsung okay, tapi dah disappointed banyak dah ni
0 Likes
amiratul
Active Level 7
Galaxy S
Sapa tak kecewa beli mahal pakai sekejap je. Ingatkan duit banyak ke tukar2 phone. Sebab tu ramai nak tukar brand lain tapi ada cakap semua sama je ada masalah screen. Kualiti barang sekarang lagi teruk dari dulu 🥴
yh98
Active Level 3
Galaxy S
Tulah, dah fedup, beli mahal² lepas tu guna 2 tahun rosak. Ingat kita ni photostat duit je tu
0 Likes
amiratul
Active Level 7
Galaxy S
Duit banyak berkeping-keping macam jutaria ke saidina takpa la 🤣🤣
0 Likes
yh98
Active Level 3
Galaxy S
Hahahah kalau duit banyak macam tu, bolehlah terus beli saham Samsung. Takyah beli phone dah hahaha
0 Likes
amiratul
Active Level 7
Galaxy S
Hahaha weii tendang sapa2 yg otak tak cerdik buat phone screen tak tahan lama 🤣🤣
0 Likes