Original topic:

S22 U mode super fast charging hilang

(Topic created on: 12-05-2023 11:11 AM)
110 Views
has79
Active Level 1
Options
Galaxy S
Tiba-tiba masa charge hanya dapat "charging" , tiada lagi super fast charging atau fast charging seperti biasa. Sehari dua selepas update 6 oneui
0 Likes
5 Comments
Galaxy S
dah checked sini ka 1701762886789.jpg
has79
Active Level 1
Galaxy S
memang ticked kt area 3 tu..tp tiba² je charger yg superfast tak dapat dan yg old one original 25 watt pun dpt "charging" je. Baru sehari lah kejadiannya tu. Sebelum² ni ok je
0 Likes
Galaxy S
masa cucuk charger tu ada tak dia bagitau "fast charging" sekejap? atau langsung takda muncul
0 Likes
scinex
Expert Level 4
Galaxy S
Charging wise, dengan adapter sama still dapat tak 1 hour full charge? If yes, maybe you tak perasan that dh lama fast charging words tak ada, only displayed few seconds masa start charging and lepas tu changed to only charging.
has79
Active Level 1
Galaxy S
Updated. Tipon saya dah dpt fast charging/super fast charging seperti biasa. Terima kasih atas komen saudara saudari.
0 Likes