SalehAlaydrus
Active Level 5

User Statistics

  • 48 Likes
  • 1 Solutions
  • 17 Posts
  • 87 Comments
  • 1 Followers
  • 1 Following

User Activity

Jadi gini. Kan di pengaturan kamera tuh opsi penyimpanan nya di kartu sd tadi nya bisa foto² ke simpen jadi di kartu sd nahh pas sekarang² pas mao foto ada pemberitahuan pas foto tidak dapat menyimpan foto opsi peyimpanan di ubah ke penyimpanan inter...
Kalo pemakaian batre segini nih termasuk normal gak sih ???
Ntu kenape ye kok putus 😄
Layar hp ane ngape ye udeh di bersihin masih ade ajeApe gara² ntu ape ye 👆🏻. Dan gmn solusi nye
Kok game tuner di hp ane gak ade ye, waktu ntu pernah nyoba download di apk mirror, apkpure udeh ke download nih pas nyoba nasuk langsung ke sambung otomatis ke galaxy store dan item gak ade katanye..😑
Following