cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
LeoSabri
Active Level 1

User Statistics

  • 63 Likes
  • 0 Solutions

User Activity

smartfon kpd buds air kpd smart tv + smart camera & 3D glasses segala tetiba air-condition pn nk samsung jugak! dll etc dsb coming up next! cuma nk ckp dh lama guna since latest model beli 2set sbb ada "Virus Doctor" sbbnya benci jangkitan Selsema hr...
maaf foto sgt jelas tp orgnya pemalas dpt tgk brsepah brhabuk cuma nk buktikn iols pn SAMSUNG FAN tawww.. sptmana adanya post sblmnya byk kotak smartfon malangnya iols hanya mampu ada Smart TV & External Camera diatasnya dibawahnya pulak 3D glasses j...
trkdg beli brg ikut "Keperluan" cthnya sblm ni guna A7 sbb nk ada "Samsung Pay" sama spt A32 sbbnya nk kn adanya 5G kononya pulak dh wpn lom wujud 5G pn sdgkn lyn iPhone je malangnya Apple Pay xde ttp belikn jugak A32 5G biarpn "Design Camera" mcm "B...
sesaje beli nk bezakn dgn yg biasa guna Apple Airpods tp xde beza seakn sama sdp dok dlm telinga xde rasa sakit mmg selesa sgt cuma Sound System Buds Live kena ada firmware update pls sesdp Airpods ye.. Sekian.
redemption.almost a month anyway tq.
Followers