cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
RBJ73
Active Level 4

User Statistics

  • 1438 Likes
  • 2 Solutions

User Activity

Dah lama tak check in sini 
Ada makanan kita makanJangan terlalu memilih tau Yang penting makan untuk kekal sihat Bahagia tu terbang sampai kayangan bila dah ada orang tolong masakkan tapi tak boleh komplain la kan hahahaUpdate in Samsung Health DoneMore selection in item Food ...
Baru jumpa nasi 藍藍藍Tip nak jaga berat badan yang idealMakan jangan memilih Haha tQ anak ibu umur 18tahun punya air tangan 
Accessibility Manual or auto depens on your commitment TQ Stay Safe Stay Alert 
Bismillah Anak balik kerja bawa balik Sushi pelbagai perisa Katanya lambat makan habis Jadi ini aje lah yang tinggal Berat juga tabletLast guna 2012 kot itupun Tab3Lite tangan nak pegang banyak kali goyang sebelum snapHahaha