cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
shukryrahman
Active Level 2

User Statistics

  • 15 Likes
  • 0 Solutions

User Activity

Touch and hold to pickup tu tak hilang2..bengang rasa dibuatnya..ada sape2 tahu macam mana nak betulkan balik..
New update ni dah kenapa buat my phone jadi slow?kalau copy words or number,lambat gile nak dicopy nya.due tiga kali tekan baru boleh dapat nak paste
Anyone tahu tak berapa harga cable charging note 9 yang ori.ada jual cable only or sekali dengan kepala plug dia?
Following
Followers