cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
KCloveSamsungDeep2
Active Level 6

User Statistics

  • 284 Likes
  • 1 Solutions

User Activity

sejak launch pada 2011 sehingga kini, masih tak jumpa lawan sebenar phone dgn adanya pen/pencil/stylus yg setanding Galaxy NotesS Pen bukan hanya menulis, tandatangan, tapi boleh dijadikan remote control kawal presentation slides, boleh kawal camera ...
tahun 2016, Samsung launch Samsung Pay kat KLCC, di zaman sebelum kita ada QR code Duit Now di Msia.Simple, Secure, Almost Everywhere.Samsung Pay support kebanyakkan kad Debit/Credit bank² Malaysia dan menjamin nombor kad anda tidak akan dibocorkan d...
ramai org mungkin tak tahu, Samsung yg mulakan dgn S Pen, popularkan cerified IP68, bikin jam pintar bentuk bulat yg boleh jawab call & balas msg.Samsung bukan nak aim No.1 tapi the Best for Everything 
the picture says it all when it comes to the clear sky with the good natural lighting.the dark corner, the bright colours, the details, all under 3 steps. Angkat, Snap, Siap 
Ramai org tanya betul ke camera Samsung ni setanding jenama popular lain?Lihat gambar lama ni, Note 9 Exynos jer pun, takde pakai filter, cuma natural light, berdiri kat jalan. 3 langkah mudah, Angkat, Snap, Siap藍baik subur siang, senja, malam, Samsu...