Original topic:

Entah la

(Topic created on: 03-12-2024 11:27 AM)
150 Views
Adanamatadi
Active Level 3
Options
Others

image

Barang ni baru ja sampai , bila sampai ja sya trus try , nak tanya kat seller dah kena block , apa benda ni , dah macam seller account Netfilx 
8 Comments
Others
takpa kalau barang problem apa² issue boleh terus refund. shopee is secured
nine5114
Active Level 5
Others

ni manade support xbox? 

0 Likes
Adanamatadi
Active Level 3
Others
Bukan xbox tapi mode xbox dia klo tk silap ada 4 or 3 mode
0 Likes
nine5114
Active Level 5
Others

oh.. kalau ikut website, ni dia letak fungsinya. dia x cakap xbox mode tho.. but xinput.

Then bukan semua wireless, 

▪️ Bluetooth connection compatible with Switch, Android, Smartphone, Tablet, PS3, IOS13, Android TV, Android Box, TV Box, PC, Laptop

▪️ Wired connection support for Switch, PS3, XINPUT (PC360), DINPUT

snip switch.png

Adanamatadi
Active Level 3
Others
Terimakasih , sebab teringin main call of duty mobile , memang tk boleh la connect cod mobile , game lain ok je
0 Likes
nine5114
Active Level 5
Others
Ah ni mungkin game x support. Kekadang certain game dia memang disable other type of input
0 Likes
Sy3ney
Expert Level 2
Others
Kalau product tak sama dengan description boleh click refund di Shopee asalkan belum click received.
Adanamatadi
Active Level 3
Others
Tkpa lah kawan , boleh je guna main game ringan2 tapi jari jemari dah keras , tk mcam dulu masih budak2 main ps2 , seronok mengenang masa lampauIMG_20240316_212747_9955_1710595670.jpg
0 Likes