Original topic:

so sad update android 14

(Topic created on: 05-12-2024 09:53 AM)
138 Views
hafiz80
Active Level 1
Options
Galaxy A

image

samsung a73 ...lepas update android 14 dari bulan 4 smpi skrg jadi mcm ni dah...rm 519 untuk replacement..
9 Comments
Galaxy A
Kalau tak silap saya boleh claim balik pada samsung kalau update dia ada bugs.. cuba pergi samsung centre tanya, dah pernah tanya ke dekat samsung??
0 Likes
hafiz80
Active Level 1
Galaxy A
pernah call mmg kena tukar screen.. kalau yg free sebelum ni..hanya s 21 ke atas sahaja..
0 Likes
Galaxy A
Lahh yeke?? Macam mana samsung releaskan update lepastu bila ada isu macam ni selected phone je boleh claim.
0 Likes
hafiz80
Active Level 1
Galaxy A
tak pastilah saya..stress rasanya..kalaus etakat 2rat lebih boleh lagi nak tukar..ni dah smpi 5rat lbh ..fuhh fikir 2 3 kali nak tukar..mahal sgt
0 Likes
Galaxy A
Better beli baru kalau nak replace screen dah 5 ratus lebih.
0 Likes
MarkChern
Expert Level 5
Galaxy A
Wow ... you are number one 👍

My flagship S9+ now got 4 lines ...
0 Likes
hafiz80
Active Level 1
Galaxy A
4 line still ok but if u have money just replace the screen ..sad if u wait until become like me..so sad
0 Likes
azani_9
Beginner Level 2
Galaxy A
Kalau harga repair screen pn dh mahal,better bli set baru je la kalau ada baget
0 Likes
AnjeRBJ73_2
Active Level 7
Galaxy A
Boleh saya tahu beli item dari platform mana?
0 Likes