Original topic:

Galaxy Buds 2 Pro Bug.

(Topic created on: 04-03-2024 08:43 PM)
127 Views
InsaneVaas
Active Level 1
Options
Wearables
Has anyone encountered a volume bug after the recent One UI 6.1 update on the S23 Ultra? When connected, the Galaxy Buds 2 Pro has volume issues where the sound is either extremely loud or barely audible, with no in-between levels even after adjusting the volume. This issue also affects other apps, preventing videos from loading when the phone is connected to the earbuds.
0 Likes
4 Comments
Page
Active Level 4
Wearables
Same with me
0 Likes
Page
Active Level 4
Wearables
And it will take time to connect as well
0 Likes
RedDogRabbit
Expert Level 5
Wearables

Try this:

Go to Settings & Search for "Reset" and Reset the Network Settings. 

You will need to know your passwords & Pair your Buds again. 

See if that works for you?

Clearing Cache from Recovery is always a good idea after any Security Patch OTA, but I always Factory Reset after EVERY Android Version / One UI update. 

0 Likes
Helenna
Moderator
Moderator
Options
Wearables

Hi, please restart your phone and the Buds 2 pro.

Also, as said by RedDogRabbit perform reset network settings and connect them again.

You can try Booting into Recovery Wiping Cache partition, as your'e facing this issue with other apps as well. If you wipe your cache partition, it removes any temporary files that may be causing some problems or issues with your device, all of your personal files and/or settings will not be affected when you wipe cache partition.

1. Hold the Power button and Volume Down to open the power options where choose the Power off.
2. When the screen goes dark press the Volume Up and Power keys together.
3. Let go of all held buttons when you see the Recovery mode on the screen.
4. Then you should select Wipe cache partition. Use Volume Up to navigate and the Power button to accept it.
5. Choose Yes and press the Power key to confirm that operation.
6. After that select Reboot system now with the Power key."

0 Likes